Меню
Вашата кошница

За нас

"План Клима" ООД e българска компания с над 10 години опит в предлагането на климатици и климатични системи и отоплителна техника. Специализирани сме и в предоставянето на услуги, свързани с консултиране и изграждане на климатични инсталации, монтаж, сервизиране, ремонт и поддръжка в областта.

Предлагаме гъвкави решения за климатизация за всеки дом и офис

Опитът на служителите ни, който стои в основата на предлаганите продукти и/или услуга в областта, е сред най-ценните ни ресурси. В своята практика експертите ни са се сблъскали с много на брой и тип проекти за климатизация, което днес ни дава възможност да предложим гъвкави и максимално ефективни решения за всеки наш клиент.

По-голямата част от клиентите ни са частни домакинства, за които осигуряването на комфорта у дома, при това на оптимална цена, е и наш основен приоритет. Прилагаме технически подходи, базирайки се на задълбочено проучване, което ни прави доверен партньор, както за нуждите на частните ни клиенти, така и за бизнеса. С решенията за климатизация, които предлагаме, целим постигането на оптимална първоначална инвестиция и последваща ескплоатационна поддръжка.

Поддържаме широк продуктов асортимент за индивидуалните Ви нужди

Предлагаме широка гама от продукти за климатизация и отопление, в т.ч. инверторни климатици, термопомпи, вентилаторни конвектори, пречистватели, както и VRF системи за централна климатизация на големи сгради. Ние ще Ви консултираме, за да направите най-правилното решение за климатизация, с оглед на това да получите комфортната среда с максимално ниски първоначални и последващо експлоатационни разходи.

Полагаме усилия за непрекъснато обновяване на продуктовите ни каталози, за да ви предложим най-актуалните климатици, отоплителни уреди и системи. Без значение с какъв бюджет разполагате и какви идеи за климатизацията на помещенията имате, План Клима ще Ви предложи правилните продукти и услуги в областта.

Приоритети с мисъл за бъдещето

От План Клима залагме на професионализъм в изпълнението на всеки един аспект от нашата дейност. Той неминуемо върви ръка за ръка с коректно отношение при обслужването на нашите клиенти. При нас ще откриете оптималния баланс между цена и качество за предлаганите продукти и услуги за климатизация.

Готови сме да отговорим и на най-смелите Ви очаквания за ефективна климатизация на вашия дом, офис или друг тип помещения. Зад гърба си имаме множество реализирани проекти, осъществени в партньорство с интериорни дизайнери, характеризиращи се с различна сложност и мащаби.

Предлагаме няколко проектни оферти за климатизация и отопление, между които да изберете тази, която в най-пълна степен отговаря на търсенето ви. Наред с консултирането, ние реализираме и цялостното техническо изпълнение впоследствие.