Меню
Вашата кошница

Климатични системи Gree: Качество на супер цени

Значителна инвестиция, отличаваща се с дългосрочен характер и качества, които подобряват начина на живот. Така най-общо бихме могли да обобщим покупката на климатична техника от висок клас, като тази на марката Gree (Грии) например.

В продуктовия каталог на План Клима, Gree има силно присъствие с набора си от съвременна климатична техника за нуждите на домакинствата, а и не само.

Информация за Gree Electric Appliances Inc. - компания с над 30-годишна експертиза в климатичната индустрия

Компанията, утвърдила се като най-големия производител на климатична техника в света - Gree Electric Appliances Inc., е създадена през 1991 г. в китайския град Джухай. Освен че специализира в производството на уреди за климатизация, Gree осъществява изследователска и развойна дейност.

Стремеж към иновации и продуктово усъвършенстване. Така най-общо определяме основната визия на компанията, чиито патенти към днешна дата са десетки хиляди. Gree разполага със стотици собствени лаборатории (над 500 в целия свят), както и два големи изследователски центъра.

Производствени бази, технологични патенти и иновативни изобретения

Gree е мултинационален производител, чието годишно производство надхвърля 65 млн. климатика. Компанията разполага със собствени заводи в Китай, Бразилия и Пакистан. Над 70 000 служители и над 5 000 инженери са част от най-голямата в света компания за климатична техника и оборудване.

Gree разполага с над 9 000 технологични патента, както и над 2 500 патента за иновативни изобретения. Фактори, които ясно показват колко важна е ролята на китайския производител в областта на климатичната индустрия като цяло.

Ключови приоритети на Gree

Да осигури достъп до високотехнологични решения за отопление и охлаждане, чието производство, а и последваща експлоатация, нанасят минимални вреди върху природата. Това е един от водещите приоритети на Gree.

Инверторните климатици, както и всички останали и уреди за климатизация, грижа за въздуха и т.н., се проектират по най-актуалните стандарти за енергийна ефективност. Фактор, който неминуемо извежда Gree на челните позиции в света на климатичната индустрия.

Освен с нисък разход на енергия, климатиците Gree идват и с множество екстри и функционалности, разработени с мисъл за ползвателите. Така например можете да закупите Gree климатик с Wi-Fi управление, при това на съвсем достъпна цена за набора от екстри, които получавате.

Потребителите, които търсят надеждни уреди за климатизация на дома, но разполагат с ограничен бюджет, определено си струва да се доверят на климатици Gree. Спрямо другите марки и модели климатична техника, Gree се утвърждава като едно от най-достъпните от ценова гледна точка решения.

Основни категории продукти Gree

Наред с широкия спектър от климатични уреди, в портфолиото на Gree се нареждат още няколко основни категории продукти, като:

 • Широка гама пот въздухопречистватели;
 • Термопомпи;
 • Изсушители за въздух;
 • Сплит и мултисплит системи;
 • Конвектори;
 • VRF системи;
 • Аксесоари.

У нас Gree се представлява от официални вносители и голяма мрежа от дистрибутори. В официалния сайт на марката за България - Gree Bulgaria (Грии България) може да бъде открита още полезна информация за клиента, в т.ч.:

 • Климатик Gree упътване;
 • Продуктова информация и характеристики на различните серии и модели климатици на марката;
 • Продуктова информация и характеристики на инверторни моно-сплит системи Gree Soyal, Gree G-tech, Soyal II и т.н.;
 • Полезна информация за всички видове уреди за климатизация, предлагани от производителя Gree.

Защо да изберем инверторни и хиперинверторни климатици на Gree от магазина на План Клима?

План Клима е утвърден онлайн магазин за климатични уреди, аксесоари и отоплителни уреди. Продуктовият ни каталог е представен само от водещи марки, в т.ч. и световният лидер за климатици и климатично оборудване Gree.

Тук ще откриете широка гама от климатици Gree, включително и едни от най-купуваните модели от серии като:

 • Amber;
 • Fairy;
 • Gree G-tech;
 • Pular и т.н.

Ние можем да ви предложим достъпна цена, както и услугата климатици Gree с безплатен монтаж. Портфолиото ни се обновява периодично, за да ви предложим достъп до най-новите модели на Gree.

Често задавани въпроси за Gree

Климатици Gree производител - къде се произвеждат уредите на марката?

Gree Electric Appliances Inc. има девет производствени бази. Седем от тях са локализирани в Китай, където е и компанията-майка. Останалите две производствени фабрики на Gree са в Пакистан и Бразилия.

Качествени ли са климатици Gree?

Като световен лидер в производството на климатици, Gree залага на висококачествени материали и иновативни технологии. Наред с високите нива на енергийна ефективност, които постигат уредите на марката, климатиците идват и с множество екстри и подобрения, превръщайки ги в отличния избор за климатизация.

На какво дължи популярността си марката Gree?

Gree климатиците с отличават с високо качество, разнообразие от характеристики, набор модерни екстри за климатизиране, грижа за въздуха и други. Всичко това потребителите получават за сметка на не твърде висока цена, което ги прави предпочитан избор.

На какви цени се предлагат Gree климатици?

В онлайн магазина на План Клима можете да закупите широк асортимент от климатици Gree на цени, започващи от над 1000 лв. и достигащи до над 5 000 лв. Цените варират, в зависимост от това с каква мощност ще е климатика, за какъв тип монтаж е предназначен, какъв набор от функции притежава, какъв е енергийният му клас и други.