Меню
Вашата кошница

Климатични системи Toshiba

Става ли въпрос за високонадеждна климатична техника, няма как да не споменем японските Toshiba. Toshiba климатиците са синоним на модерни технологии, качество и високи нива на ефективност.

За компанията Toshiba

Вече над шест десетилетия Toshiba се занимава с проектирането и производството на климатични уреди и системи. Корпорацията създава първите климатични системи през 50-те години на XX век.

От тогава до днес тя не спира да се усъвършенства. Днес Toshiba e категоричен лидер с водещо значение за климатичната индустрия глобален план. През 1981 г. Toshiba проектира и интегрира за първи път популярната днес инверторна технология. Върху инвентрония принцип на работа днес функционират всички съвременни модели климатици.

Продуктите на марката в категорията впечатляват с дълъг експлоатационен живот, пълна гама от функционалности и енергийна ефективност от най-висок клас. Климатичните решения на японския бранд, превърнал се в един от еталоните в областта си, преди всичко са високоефективни и разработени с внимание към всеки детайл.

Toshiba разработва иновативни решения, които са готови да отговорят на търсенията на всички крайни потребители - от отделни жилища, през офиси, магазини, ресторанти, хотели и промишлени здания.

Къде се произвеждат Toshiba климатици?

Производителят притежава повече от 1200 патента по отношение на дейността си по производство на климатична техника. Заводите на Toshiba за производство на климатици и климатични компресори днес има както в Япония, така и в страни като Великобритания и Тайланд.

Популярни модели климатици Toshiba

Toshiba успява да предложи ефективни решения за климатизация, разработвайки решения за нуждите на всички - от търсенията на отделните домакинства до тези на бизнеса. Производителят създава едни от най-известните си серии климатични уреди, а именно:

 • Климатици Toshiba Daiseikai;
 • Toshiba Yukai;
 • Toshiba Haori;
 • Toshiba Shorai и други.

Сред моделите климатици Toshiba, попадащи в средния и висок пазарен сегмент, най-търсени са:

 • Инверторен климатик Toshiba Super Daiseikai 9 RAS-10PKVPG-E;
 • Инверторен климатик Toshiba Yukai RAS-B10E2KVG-E / RAS-10E2AVG-E;
 • Инверторен климатик Toshiba Haori RAS-B10N4KVRG-E/RAS-10J2AVSG-E1;
 • Инверторен климатик Toshiba Shorai Edge RAS-B10J2KVSG-E/RAS-10J2AVSG-E1;
 • Инверторен климатик Toshiba Shorai Edge RAS-B22J2KVSG-E/RAS-22J2AVSG-E.

Защо да изберете климатици Toshiba от План Клима?

План Клима е утвърден е-магазин за климатична техника и отоплителни уреди. С продуктов каталог от доказани световни марки, сред които и японският бранд Toshiba, ние сме предпочитан партньор в осигуряването на оборудване за климатизация, както за жилища, така и за търговски и обществени сгради.

В онлайн магазина на План Клима можете да избирате между климатици Toshiba от среден и висок клас. Предлагаме ви решения за климатизация, представени от климатични уреди като:

 • Инверторни климатици Toshiba;
 • Хиперинверторни климатици Toshiba;
 • Подови инверторни климатици Toshiba.

Селекцията ни от климатици на водещия японски бранд са налични в пълна гама от модели. С тях можете да климатизирате помещения с размери от 15 кв. м. до 75 кв. м. По показателя мощност (BTU), наличните климатици Toshiba в План Клима са: 10, 13, 16, 18, 22 и 24.

Климатици Toshiba - мнения и често задавани въпроси

Нужно ли е да се почистват филтрите за климатици Toshiba?

Да, както за всички други марки и модели климатици, така и за тези на Toshiba, е необходимо да се извършва редовно почистване на филтрите.

Към кого да се обърна, в случай на нужда от сервиз за климатици Toshiba?

План Клима предлага услуги по ремонт и сервизиране на климатици Toshiba, както и на много други популярни марки климатична техника.

Скъпи ли са климатици Toshiba?

За климатици Toshiba цените в онлайн магазина на План Клима започват от 1460 лв. и достигат до 4100 лв.

Качествени ли са климатиците Toshiba?

Климатиците на Toshiba са сред най-качествените уреди в категорията климатична техника. Качествата им са световнопризнати.