Меню
Вашата кошница

Климатични системи LG

LG е световноизвестна марка за електроника (ТВ, Аудио, Видео продукти), ИТ оборудване, електродомакински уреди и висок клас климатичната техника. В продуктовия каталог на онлайн магазин План Клима селектираме широк асортимент от LG климатици, отличаващи се с високо качество, надеждност и енергийна ефективност.

Информация за компанията LG

LG Electronics Inc. е компания с мултинационално значение със седалище в Южна Корея. Основана е под името GoldStar през 1958 г. Наборът от високотехнологични продукти, в т.ч. и уреди за климатизация, я нареждат сред световните лидери в проектирането и изработката на климатични решения в широк продуктов спектър.

Марката успява да се утвърди на световния пазар, като уредите ѝ днес присъстват в домакинствата на милиони потребители по света. Мнозина се доверяват на LG и когато става въпрос за отопление и охлаждане на дома и/или офиса.

Качество и екстри

LG инвестира значителна част от печалбите си, за да разработва и въвежда иновативни функции и технологии в своите продукти. По отношение на климатичната техника си струва да обобщим ключовите качества и екстри, с които се отличават климатиците LG.

AirClean Complete System - гарантирано по-чист въздух в помещенията

AirClean Complete System е запазена търговска марка на LG. Тази технология помага за намаляване на финия прах чрез филтрацията му на няколко нива - почиства вътрешния климатичен модул и отстранява бактериите във въздуха.

Интегрираният в климатичните уреди предфилтър улавя прахта, като това се явява първа линия на защита на въздуха. UV nano е технология, която премахва почти 100% от бактериите, благодарение на UV LED светлина. По този начин ветрогенераторът на модула е винаги чист, а въздухът, който излиза от климатика, свеж и без неприятни миризми.

С функцията за автоматично почистване на вътрешното тяло, климатичните уреди LG успяват да погълнат всяка влага, образувала се в помещенията.

Dual Inverter Compressor - гарантирана работна ефективност във всеки работен режим на климатика

Dual Inverter Compressor е другата иновативна технология, която е интегрирана в климатиците на LG. Тя гарантира по-бързото охлаждане в помещенията, при това с минимален енергиен разход. Фактор с ключово значени за постигането на оптимални нива на комфорт.

Намаленията енергиен разход при високи нива на ефективност е цел, към която се стремят всички съвременни производители на климатици. С избора на климатик LG с Dual Inverter Compressor, освен че пестите, вие се грижите и за природата. С инверторната технология на LG постигате отлична производителност на ниска цена.

Инверторни LG климатици - основни предимства

Инверторните и хиперинверторни климатици LG са отговорни за постигането на оптимален климат в жилището ви, в офиса, а и навсякъде другаде. Уредите работят при изключително ниски нива на шум, за да не нарушават комфорта ви, когато си почивате или работите.

Иновативната инвентрона технология на LG “придвижва” въздуха в интериора тихо и ефективно. Системата за 4-посочно разпръскване насочва въздуха за отопление и/или охлаждане там, където е нужно, а вие получавате комфорта, за който винаги сте мечтали. Определяте в какъв режим, на каква температура и кои екстри да бъдат изпълнявани от климатика ви.

LG успява да постигне нива на енергийна ефективност, които достигат 25% повече от минималните изискуеми стандарти за климатична техника. С избора на климатик LG с технология ThinQ управлявате уреда си директно през вашето мобилно устройство.

Независимо дали сте на път, на работа, до магазина, навън, или където и да било - управлявате устройството си в реално време, за да може когато се проберете у дома да ви посрещнте отлично климатзиирано жилище.

Защо да изберем продуктите на LG от План Клима?

В План Клима се грижим за удобствата на своите клиенти. По тази причина ние ви предлагаме широк асортимент от климатици LG, мненията за които са категорични - LG e бранд, който подобрява начина на живот!

В каталога ни ще откриете климатици LG с различни мощности: климатици LG 18, 12, 24 и 9. Изберете продукт, подходящ за климатизиране на помещения от 15 кв. м до 75 кв. м. Направете покупка на климатици LG, цените на които започват от 1 000 лв. до над 2 300 лв.

LG климатици - мнения и често задавани въпроси

Климатици LG - цена, висока ли е?

За климатици LG цените, предлагани в магазина на План Клима, започват от 1 249 лв. и достигат до над 2 300 лева. Цените за климатици LG могат да варират, в зависимост от различни фактори като мощност, модел, енергиен клас и други.

Мнения за климатици LG - качествени ли са?

Климатичните уреди на марката предлагат множество съвременни функции, екстри и високи нива на енергийна ефективност. Това ги прави предпочитан избор за климатизация от потребители по целия свят.

Струва ли си да купя климатик LG?

Ако търсите качествено и надеждно решение за отопление и/или охлаждане на дома, си струва да инвестирате в доказана марка климатици като тези на LG.

Как да изберем климатик LG за своя дом?

При избора на климатик за своето жилище е важно да съобразите обема на помещенията, които ще се отопляват/охлаждат. Фактори като цена, функции, екстри и енергийна ефективност също не бива да бъдат пренебрегвани.