Меню
Вашата кошница

Сервиз за климатици от План Клима ООД

План Клима предлага гаранционно и следгаранционно сервизно обслужване на всички видове климатици и климатични системи. Работим с екип опитни техници в областта, които ще направят всичко необходимо, за да осигурят оптималната работа и ефективност на използваните от Вас климатични уреди и системи.

Защо да изберете План Клима при търсене на сервиз за климатици?

Извършваме цялостна услуга по диагностициране и ремонт на климатични системи. План Клима разполага със собствен сервизен център в София. С нас можете да бъдете сигурни, че климатичните ви системи ще бъдат изправни и ще продължат да функционират безпроблемно. Сервизирането на климатици и климатични системи, предлагано от План Клима, включва услуги по диагностика и ремонт.

Диагностика на климатици

При наличие на проблем в работата на климатичната система, наш екип ще ви посети на адрес, за да идентифицира проблема. В План Клима се възползвате от комплексен набор от услуги за диагностика на климатици и климатични системи, в т.ч.:

  • диагностика на климатици;
  • диагностика на термопомпи;
  • диагностика на промишлени климатични инсталации.

Ремонт на климатици

Познаваме в детайли всеки един компонент и процес от работата на съвременните климатични системи. В състояние сме да ремонтираме дефектиралите им компоненти, извършвайки всички дейности, за да осигурим изправната работа на използваните уреди за климатизация.

Гаранционно и следгаранционно обслужване на климатици

Можете да се възползвате от услугите на План Клима за диагностика, ремонт и профилактика на климатични уреди и системи. Нашия екип от експерти е насреща, за да ви съдейства своевременно и при спазване на високи професионални стандарти, както при гаранционно сервизно обслужване на климатици, така и при предоставяне на услугата извънгаранционен сервиз на климатици.

Защо се налага диагностика и ремонт на климатици?

Климатичните системи и свързаните с тях уреди работят при интензивно натоварване. Като всеки друг тип уред, в даден момент от работата им отделните компоненти дефектират, което води до нарушаване на оптималната им ефективност. Това може да доведе до редица неблагоприятни последици за ползвателите им, което налага и навременното им отстраняване.

В този случай се налага намесата на технически лица, които да диагностицират причината за проблема, а впоследствие да осъществят и необходимите ремонтни дейности. Диагностиката и ремонтът на климатици представляват сложна процедура, за изпълнението на която са необходими знания, компетенции и специализирано оборудване.

Сервиз и ремонт на климатици на изгодни цени

План Клима представя сервиз и ремонт на климатици на цени, съгласно изготвен от фирмата ценоразпис. Можете да се възползвате и от абонаментно обслужване на климатици, с оглед на по-ниската сума, която плащате за услугата.

За повече информация се свържете с нас.