Меню
Вашата кошница

Климатици Daikin

Производител: Daikin Модел: Daikin Emura FTXJ20AB/RXJ20A
Предимства на климатик Дайкин Емура Извити лини- благодарение на извития преден и заден панел, вътрешното тяло има уникална стилна форма. Монохромни цветове - бял, сив и черен  Терм..
3,746.00лв.
Без ДДС:3,121.67лв.
Производител: Daikin Модел: Daikin Emura FTXJ20AS/RXJ20A
Предимства на климатик Дайкин Емура Извити лини- благодарение на извития преден и заден панел, вътрешното тяло има уникална стилна форма. Монохромни цветове - бял, сив и черен  Терм..
3,825.00лв.
Без ДДС:3,187.50лв.
Производител: Daikin Модел: Daikin Emura FTXJ20AW/RXJ20A
Предимства на климатик Дайкин ЕмураИзвити лини- благодарение на извития преден и заден панел, вътрешното тяло има уникална стилна форма. Монохромни цветове - бял, сив и черен  Термален сензор - Daikin Emura използва термален сензор за опре..
3,692.00лв.
Без ДДС:3,076.67лв.
Производител: Daikin Модел: Daikin Emura FTXJ25AS/RXJ25A
Предимства на климатик Дайкин Емура Извити лини- благодарение на извития преден и заден панел, вътрешното тяло има уникална стилна форма. Монохромни цветове - бял, сив и черен  Терм..
4,032.00лв.
Без ДДС:3,360.00лв.
Производител: Daikin Модел: Daikin Emura FTXJ35AB/RXJ35A
Предимства на климатик Дайкин Емура Извити лини- благодарение на извития преден и заден панел, вътрешното тяло има уникална стилна форма. Монохромни цветове - бял, сив и черен  Терм..
4,601.00лв.
Без ДДС:3,834.17лв.
Показани от 1 до 12 от 66 (6 страници)

Японските климатици Daikin безспорно са едни от лидерите по отношение на иновации и качество, става ли въпрос за климатична техника. Световно признатата марка е силно застъпена на пазара в целия свят, а изключение в това отношение не прави и България.

Климатик Дайкин е предпочитан избор за ефективно отопление и/или охлаждане в жилища, офиси, търговски и производствени площи, както и много други, различни по вид и предназначение, помещения.

Защо да изберем климатици Дайкин?

Японският производител има водеща роля за развитието на климатичната индустрия в световен мащаб. Нарежда се на второ място по-големина на производството си (след другата популярна марка Gree) за проектиране и разработка на климатични решения.

Уредите им се отличават с дълъг експлоатационен живот, изключително висока енергийна ефективност, набор от иновационни технологии с мисъл за потребителя. И това са само част от предимствата, с които марката успява да утвърди лидерските си позиции и да ги поддържа от създаването си чак до наши дни.

Климатична техника от най-ново поколение

Присъствието на бранда на световния пазар далеч не е случайно. Множество потребители се възползват от преимуществата на марката, предвид факта, че те отговарят на най-новите техники и технологии в проектирането и изработката на климатични системи.

Цялостната си дейност компанията осъществява с мисъл за природата и вредите, които индустриите - с производствената си дейност, а и хората - с потреблението си, нанасят.

Daikin въвежда редица подобрения в този аспект. Климатичните уреди на компанията са енергийно ефективни, използват хладилен агент R-32, който доказано намалява вредоносното влияние върху озоновия слой на Земята.

Гарантирано по-качествен въздух и липса на неприятни миризми

Освен че ще се погрижат да създадат търсения уют и комфорт там, където са инсталирани, използваните хиперинверторни и инверторни климатици Daikin са оборудвани и с функции за:

  • Минимизиране разпространението на бактерии във въздуха;
  • Предотвратяване изсушаването му в закритите помещения;
  • Минимизиране навлизането отвън и/или образуването на неприятни миризми.

Използвайки уред от висок клас на Дайкин, можете да сте сигурни, че въздухът у дома, в офиса и т.н. е чист и напълно безопасен. Фактор, който е предпоставка за създаването на условия за допълнителен комфорт за всички у дома - от най-малките до най-големите.

Дори и тези, които страдат от заболявания като астма, алергии и/или проявяват чувствителност към твърде сух или замърсен въздух, могат да се възползват от удобството на климатиците Дайкин.

Това доказват и разпространените за климатици Дайкин мнения по отношение промените в качеството на въздуха в жилища, офиси и други, в които се използват климатичните решения на марката.

Ниски нива на шум за гарантиран комфорт, докато си почивате и/или работите

В който и режим на работа да бъде използван климатикът, ниските нива на шум са гарантирани. Това прави уредите на марката подходящи за инсталиране във всяка стая у дома - дори и в спалнята и/или детската, без да се притеснявате, че работата на климатика може да наруши съня и почивката ви.

Същото важи и за офиса. Можете да сте сигурни, че уредът ще се погрижи за вашия комфорт, без да наруши работната ви ефективност.

Климатици Дайкин се тестват по много и различни параметри, преди да достигнат до вас - крайните клиенти. Тестове се правят и по отношение нивата на шум, генерирани в процеса на работа на уреда, дори и на максимални мощности.

Те доказват, че в работен режим Daikin генерира не повече от 22 dB шум. До тези стойности се доближава и лекият полъх на вятъра.

Климатици Дайкин - производител, който гарантира ефективност спрямо индивидуалните ви потребности

Всяка една серия от климатиците на Daikin се проектира така, че всички промени във функциите и регулируемостта на температурата да са спрямо зададените от потребителите параметри.

При все, че всички съвременни производители на климатични устройства предлагат този тип функции, Дайкин е сред първите компании, които инвестират в усъвършенстването на тези им технологии.

Климатични решения за всякакви нужди

Компанията проектира и разработва широк спектър от климатични уреди. Можете да избирате между разнообразни модели, спрямо вашите критерии. Избирайте климатици Дайкин по цени, мощност, размери, работна ефективност, тип монтаж (стенни, таванни, подови климатици Дайкин) и т.н.

Дайкин климатиците могат да ви предложат точното решение за индивидуалните ви потребности, без оглед на това дали ще климатизирате стаите у дома, в офиса си и/или навсякъде другаде.

Инверторни климатици Дайкин - предимства

Daikin е вторият най-голям производител на климатици в глобален план. Компанията предлага високоефективни решения за всеки - от отделните домакинства до бизнеса.

Климатици Дайкин гарантират дългогодишна експлоатация

Дайкин климатиците се отличават с високо качество на конструкцията на модулите си. Това, в комбинация с иновативните технологични подобрения, които производителят интегрира в уредите си, ги прави отличен съвременен избор за климатизация.

Преди да станат част от търговската мрежа, всички продукти на марката се тестват по много и различни критерии. По този начин производителят гарантира устойчивостта и ефективността на предлаганата климатична техника.

Гарантирани високи нива на енергийна ефективност

Всеки производител, който претендира за висок клас климатична техника днес, въвежда подобрения, с които се цели постигане на най-високи нива на енергийна ефективност.

В това отношение Дайкин не прави изключение. Климатиците на марката се утвърждават като едни от най-класните в това отношение, предлагайки отличен комфорт, без това да е за сметка на висока цена за електричество.

Климатици Дайкин са производителят, който се нарежда сред първите в света, разработил и приложил иновативни технологии, насочени към това да се редуцира електрическото потребление. При сравнение по този показател на останалите марки и модели климатици, Daikin определено запазва лидерските си позиции в това отношение.

Често задавани въпроси за климатици Daikin:

Климатици Дайкин - цена, висока ли е?

Цените за климатици Дайкин се определят преди всичко от серията, класа и модела уред, който купувате. Предвид множеството предимства, с които моделите на марката се отличават, можете да сте сигурни, че получавате отличното съотношение качество-цена.

Колко струват климатици Дайкин 12?

В магазина на План Клима за климатици Дайкин 12 цените започват от над 2 100 лв и достигат до над 4 000 лв.

Каква е цената на климатици Дайкин 18?

В магазина на План Клима за климатици Дайкин 18 цените започват от над 3 400 лв. и достигат до над 6 000 лв.

Мога ли да купя климатици Дайкин на изплащане?

Да, предвид предлаганите цени за климатици Дайкин, уредите могат да бъдат закупени на удобни схеми за изплащане, съобразени с възможностите ви.