Меню
Вашата кошница

Термопомпи Toshiba

Термопомпа Toshiba Estia HWS-1405H-E/HWS-1405XWHT9-E
Не е в наличност
Производител: Toshiba Модел: Toshiba Estia HWS-1405H-E/HWS-1405XWHT9-E
Термопомпа Toshiba Estia HWS-1405H-EТермопомпата на Toshiba от серията Estia е единствената термопомпена система на българския пазар, която е проектирана и произведена в Япония. Изградена е от висококачествени елементи и материали, който допринасят за цялостно намаляване на разходите за енергийно по..
16,499.00лв.
Без ДДС:13,749.17лв.
Производител: Toshiba Модел: Toshiba Estia HWS-1605H8-E/HWS-1405XWHT9-E
Термопомпа Toshiba Estia HWS-1605H8-EТермопомпата на Toshiba от серията Estia е единствената термопомпена система на българския пазар, която е проектирана и произведена в Япония. Изградена е от висококачествени елементи и материали, който допринасят за цялостно намаляване на разходите за енергийно п..
19,278.95лв.
Без ДДС:16,065.79лв.
Производител: Toshiba Модел: Toshiba Estia Powerful HWS-P1105H8R-E/HWS-P1105XWHT9-E
Термопомпа Toshiba Estia Powerful HWS-P1105H8R-EТермопомпата на Toshiba от серията Estia е единствената термопомпена система на българския пазар, която е проектирана и произведена в Япония. Изградена е от висококачествени елементи и материали, който допринасят за цялостно намаляване на разходите за ..
18,438.17лв.
Без ДДС:15,365.14лв.
Производител: Toshiba Модел: Toshiba Estia Powerful HWS-P1105HR-E/HWS-P1105XWHT9-E
Термопомпа Toshiba Estia Powerful HWS-P1105HR-EТермопомпата на Toshiba от серията Estia е единствената термопомпена система на българския пазар, която е проектирана и произведена в Япония. Изградена е от висококачествени елементи и материали, който допринасят за цялостно намаляване на разходите за е..
16,980.97лв.
Без ДДС:14,150.81лв.
Производител: Toshiba Модел: Toshiba Estia Powerful HWS-P1405H8R-E/HWS-P1105XWHT9-E
Термопомпа Toshiba Estia Powerful HWS-P1405H8R-EТермопомпата на Toshiba от серията Estia е единствената термопомпена система на българския пазар, която е проектирана и произведена в Япония. Изградена е от висококачествени елементи и материали, който допринасят за цялостно намаляване на разходите за ..
18,911.70лв.
Без ДДС:15,759.75лв.
Показани от 1 до 5 от 5 (1 страници)

Toshiba е една от водещите световни компании в областта на системите за отопление и охлаждане.

Брандът предлага иновативни продукти, които изцяло отговарят на нуждите на съвременното домакинство. Вече не се налага да избирате между комфорт и икономичност. С термопомпите въздух-вода на Toshiba получавате и двете - както и много повече от това.

Технически и функционални предимства

Термопомпите Toshiba са разработени по технология, която целогодишно осигурява благоприятен климат във вашия дом и топла вода за ежедневна употреба.

Продуктите на компанията се отличават със следите предимства и функционални характеристики:

 • Действат на принципа на възобновяемата енергия – придобиват топлината, която се намира във въздуха.
 • Проектирани са с мисъл за околната среда и спомагат за намаляването на вредните емисии. 
 • Притежават добри технически характеристики, високо качество на изработка и дълъг експлоатационен живот. 
 • Адаптивни са спрямо външната температура и максимално оптимизират тази на въздуха и водата вътре в помещенията.

С термопомпи Toshibaвие разполагате със свободното си време – те не се нуждаят от редовно почистване, преглеждане и използване на гориво, както други системи за отопление.

Предимства на термопомпите Toshiba

Продукти от ново поколение с доказано качество – това са иновативните термопомпи Toshiba Estia, които се отличават на пазара със следните предимства:

 • Бърз монтаж с дълго тръбно трасе;
 • Лесно въвеждане в експлоатация;
 • Отлична степен на сигурност;
 • Изпитана мощност при ниски външни температури;
 • Ефикасно подгряване на водата при необходимост;
 • Лидерство в света по енергийна ефективност;
 • Антибактериално действие - пречистване на водата от вредни микроорганизми;
 • Контрол над уреда посредством дистанционно управление – в жилището и извън него;
 • Безшумен режим на работа благодарение на двойно роторните дискове и специфичната форма на перките;
 • Висок коефициент на преобразуване - дава положителен ефект върху сметката за електропотребление без да се нарушава температурният комфорт.

С избора на термопомпа Тошиба имате възможност за монтаж на подово отопление и радиатори, както и за съчетание с вече съществуваща инсталация.

Компактните размери на уреда позволяват гъвкавост при инсталирането му във всяко помещение на жилището. По този начин се създава интериор с приветлива и уютна атмосфера за живеене. 

Голяма производителност срещу малка консумация на енергия – това прави Тошиба предпочитаната термопомпа.

 

Защо да изберем термопомпи Toshiba от План Клима?


План Клима е доказала се в годините българска компания, която предлага системи за климатизация и отопление. Онлайн магазинът разполага с богат асортимент от утвърдени световни марки. Към него се причислява и японският технологичен гигант Toshiba.

Изборът на термопомпа Toshiba от План Клима ви дава възможност за:

 • Консултация по различни въпроси;
 • Изработка на проект;
 • Бърза доставка в рамките на 7 работни дни до всяка точка на страната;
 • Удобство при плащане – наложен платеж, банков превод, стоков кредит;
 • Отстъпки при заявка на голямо количество;
 • Връщане и замяна на поръчки;
 • Монтаж и сервизно обслужване.

План Клима предоставя достъпна за термопомпа Тошиба цена. Компанията се стреми да задоволи всички нужди на своите клиенти и дава гаранция за коректно отношение и баланс между качество и стойност на предлаганите продукти и услуги.

Често задавани въпроси

Какво представлява термопомпата въздух-вода?

Това е технология, която получава енергия, натрупана във въздуха отвън. Състои се от външно тяло и хидравличен модул. Главно приложение има в отоплителната техника и е синоним на висока енергийна ефективност в сравнение с използването на други източници.

Колко излиза цената на отопление с термопомпа Toshiba?

Нужно е да се направят изчисления за мощността на уреда спрямо кубатурата на жилището, топлозагубите, изолациите и други фактори. Правилно проектирана и изпълнена инсталация намалява месечните разходи за ток и поддържа оптималния климат в дома ви. Показател за това са положителните за термопомпа Тошиба мнения на хиляди доволни клиенти.

Шумни ли са термопомпите Toshiba?

Toshiba разработва иновативна технология за своите термопомпи, която включва специални дискове, перки и вентилатори за понижаване на шума до 7dB и предотвратяване на вибрациите. Така външното тяло работи забележително тихо. Всичко това допринася за гъвкавост в работата на уреда и неговото управление.